Dogwash.dk

Advertisement / Reklame.

10% rabat på alle blowere og trimmeborde hos Dogwash.dk – Brug koden “cosmo” !

Husk at trykke ‘opdater’ og se rabatkoden er aktiveret inden du går videre!

Cosmo har indgået partnerskab med Dogwash.dk. Dogwash leverer kvalitets produkter til alle jer hundeejere og vi er super glade for at samarbejde med dem. Deres produkter og kundesupport er virkelig i top. Jeg kan helt sikkert anbefale jer at handle jeres grooming udstyr her!

NY BLOWER TIL TESTNING! ANMELDELSE KOMMER!

Imens du venter kan du læse mere om den her!

Anmeldelse af Blower!

Det første produkt er en blower og den overstiger alle forventninger vi havde! Show hund eller ej, er denne blower et ‘må-ha’-produkt til alle jer derude. Det tog mig bogstavelig talt 10-15 minutter at tørre Cosmo, så han ikke følte sig våd mere!

Bloweren er nem at samle og dens lange fleksible slange og 3 forskellige mundstykker gør den behagelig at arbejde med. Jeg kan helt sikkert se den i brug, til alle størrelser hunde! Den kommer med 3 forskellige temeraturindstillinger (airflow, lav og høj varme) og trinløs justering af luftstyrken. I tilføjelse til det, er den også den perfekte størrelse! Nemt at sætte til side når den ikke er i brug, eller til at tage med på weekendens eventyr!

Ikke mere kold hund i timevis, ikke mere krøllet/ustyrlig pels, ikke mere tid brugt på at brænde din egen hårtørrer sammen.

Så gå ind og se på udvalget af blowers. Jeg er sikker på der en , som passer til dit behov! Sørg for at bruge vores rabatkode: Skriv blot “cosmo” og tryk opdater, for at få yderligere 10% rabat på dit køb! Klik HER for et direkte link til deres blowere! God fornøjelse!

Grooming Table / Trimmebord

Jeg har altid ønsket mig et trimmebord – men på den anden side så har forskellige bord rundt omkring i huset båret mit behov igennem årene. Jeg har dog altid været lidt utilfreds med et par ting. En ting selvfølgelig er det hygiejniske aspekt. Højden på de forskellige borde var ofte heller ikke rigtig og jeg endte ofte med ondt i ryggen når Cosmo skulle have den store tur. Jeg var også ofte bekymret for, om han skulle finde på at springe ned, og i værste fald komme til skade. Endelig, nu da Cosmo er 3 år gammel, har jeg fået mit første trimmebord fra Dogwash og jeg vil aldrig leve uden et igen!

Det ankom kun 2 dage efter bestilling. Jeg har valgt medium størrelsen fordi jeg gerne ville have plads til både hund, blower, børster og godbidder på bordet og inden for rækkevidde. Bordet jeg har valgt har sort bordplade som både er skridsikker og nem at rengøre. Bordet er super stabilt så Cosmo har ingen skrupler med at stå på bordet.

Højden er helt perfekt til stående arbejde og gør det langt mere behageligt at arbejde ved ift et spisebord. Galjen giver mig en rigtig sikker fornemmelse, for jeg kan give Cosmo snor på, så han ikke har mulighed for at springe af bordet i et uopmærksomt øjeblik. Hylden nedenunder fungerer perfekt til opbevaring af alt min grooming gear og godbidder.

Bordet findes i flere farver og i størrelse både mindre og størrer end mit. Se video’en nedenunder for at se både bord og blower i aktion!

Cosmo og jeg i aktion!